MARES I PARES D'ALUMNES


 BENVINGUTS I BENVINGUDES...
Amb aquesta pàgina dirigida als pares i a les mares dels alumnes de l'institut de L'Alcúdia de Crespins pretenem informar-vos dels aspectes generals de l'assignatura d'Educació Física que els vostres fills i filles estan cursant en ésta etapa.
Gràcies per posar-vos en contacte amb nosaltres i esperem que us siga d'utilitat.

HORA D'ATENCIÓ A MARES I PARES
MAITE MARTÍ
Dimecres 12:15 - 12:05

NORMES  
DE L'ASSIGNATURA D'EDUCACIÓ FÍSICA
CLIQUEU EN LA IMATGE 

CRITERIS DE QUALIFICACIÓ 
DATES DE PROVES I D'EXÀMENS 
JA PODEU CONSULTAR-LOS EN LA PÀGINA CORRESPONENT AL CURS EN QUÈ ES TROBEN MATRICULATS/DES ELS/LES VOSTRES FILLS I FILLES

A MÉS A MÉS, A L'INICI DE CADA TRIMESTRE SE'LS INFORMARÀ DELS CRITERIS DE QUALIFICACIÓ I DATES DE PROVES I EXÀMENS A L'ALUMNAT DE MANERA QUE ÉSTES QUEDARAN ENREGISTRADES EN EL DOSSIER DE L'ASSIGNATURA


EXERCICI FÍSIC I SALUT:
Resultat d'imatges de activitat física i salutSón diversos els hàbits de vida que permetran que tant adults com xiquets i adolescents mantinguen un estil de vida saludable. 
L'activitat físicoesportiva és un d'estos hàbits.
El següent article ens explica la quantitat d'activitat físicoesportiva que han der realitzar els xiquets i xiquetes des dels 5 fins els 17 anys per a contribuir al manteniment de la salut.

https://www.elmundo.es/vida-sana/cuerpo/2019/01/06/5c2f377321efa0af478b4617.htmlDOCUMENTAL SOBRE EL BULLING (ACOSO ESCOLAR)

EMÉS EN TVE1 EL DIA 11-4-2013


COM PORTA LA MOTXILLA EL TEU FILL I/O LA TEUA FILLA??

DIA A DIA OBSERVEM QUE ELS NOSTRES I LES NOSTRES ALUMNES ASSISTIXEN A L'INSTITUT AMB LA MOTXILLA EN UNES CONDICIONS QUE PODEN AFECTAR A LA SALUT DE LA SEUA ESQUENA... HEU OBSERVAT COM PORTEN ELS I LES VOSTRES FILLS I FILLES LA MOTIXLLA?
CLICANT EN LA IMATGE POSTERIOR PODREU VORE UNA INFOGRAFIA EN LA QUE ES DONEN UNES INSTRUCCIONS PER TAL DE PORTAR LA MOTXILLA CORRECTAMENT. ESPERE QUE US SERVISCA D'UTILITAT.

 

ASMA 
EN LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA

PATEIX EL TEU FILL O FILLA D'ASMA?
PENSES QUE POT TINDRE ASMA?
VOLS SABER MÉS SOBRE L'ASMA?
  Si cliqueu sobre la imatge del llibre, accedireu a un llibre interactiu relacionat amb l'asmaQUÈ SÓN ELS ESPLAIS ESPORTIUS??
AMB LA FINALITAT DE CONTRIBUIR A LA DISMINUCIÓ DEL SEDENTARISME EN EL NOSTRE ALUMNAT I QUE ESTOS GAUDEIXQUEN DELS ESPLAIS DE MANERA ACTIVA, EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ FÍSICA ORGANITZA CAMPIONATS ESPORTIUS

EL CARÀCTER D'ESTOS CAMPIONATS SERÀ LÚDIC I HAURÀ DE PREDOMINAR EL FAIR-PLAY

POT INSCRIURE'S TOT AQUELL ALUMNE O ALUMNA QUE HO DESITGE

ELS ESPORTS EN QUÈ PODEN PARTICIPAR SÓN: FUTBET, VOLEIBOL, FUTVOLEI, RASPALL, FRONTÓ, TENNIS-TAULA, "CEMENTERI"...

PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ EN LA PÀGINA ANOMENADA "ESPLAIS ESPORTIUS" DEL BLOG DE L'ASSIGNATURA